Kosters Trädgårdar

MUSIK PÅ KOSTERS TRÄDGÅRDAR


Kosters Trädgårdar lånar sig perfekt som venue för bra live musik. Här hittar du spelschemat för 2022.Är du intresserad av att uppträda på Kosters Trädgårdar?


Kontakta oss på bokabord@kosterstradgardar.se TMC 21 Maj kl 13


Vi välkomnar en blandning av unga drivande musiker som studerar musik ihop på The Music College. 

De kommer att spela en blandning av egenskriven musik och kända covers, med en bred olika genres som, pop, country, ballader och lite världsmusik.


ATMA 23 Juli kl 18


Atma är en folkmusiktrio som framför egenskriven och nytolkad musik. Stämsång blandas med instrumentala inslag där musiken har skrivits med inspiration från naturen, skogen och

havet.


Denna kväll gästas Atma av Kristian Wolski på det vackra stränginstrumentet Cittern. Välkomna att ta del av musik fylld av innerlighet, värme och harmoni!


Musikavgift: 100kr

Pizza och Plattor ft DJ Calle 1 juli kl 18 till sent


Dj Calle gästar Kosters Trädgårdar på fredagens Pizzakväll!

Med sig har han sina väskor fullpackade med vinylskivor! Det kommer bjudas på soul , funk och reggae i en skön mix! Det kan hända att han också slänger in annan sorts musik i mixen! Var beredd på en kväll där det blir svårt att sitta still!


Musikavgift: 50kr

Pizza och Plattor ft DJ Blackbird 14 juli kl 18 till sent


Nu är DJ Blackbirds tur att stå för musiken under torsdagens pizzakväll. För vad passar väl bättre under semestern än att äta god mat och dansa tillsammans?

Det kommer att bli en synthig kväll. Synthpop, futurepop och electro. Svenskt och utländskt, nytt och 80-tal, välkänt och mindre känt. Efterhand blir kvällens ljudbild mer och mer dansant.


Musikavgift: 50kr