Kosters Trädgårdar

MUSIK PÅ KOSTERS TRÄDGÅRDAR


Kosters Trädgårdar är perfekt som venue för bra live musik. I växthuset, i restaurangen eller utomhus! Här hittar du spelschemat för 2022.Är du intresserad av att uppträda på Kosters Trädgårdar?


Kontakta oss på bokabord@kosterstradgardar.se Janson & Ek 24 september 17.30


Duon Ek-Janson, som var och en kommer från helt olika musikområden, visar hur ny energi kan födas ur kontrasterande uttryck. Helena med sin absolut klara röst har ett uttryck som får de mest svårsjungna fraser att verka totalt problemfria. Peter Jansons basspel kontrasterade mot sången med överraskande, hisnande och virtuosa improvisationer. Man känner sig upplyft av denna slipade duo. Ek-Janson är aktuella med albumet ”Grillad fisk”, musikaliska tolkningar av poeter som Kristina Lugn, Lina Ekdahl mfl.


Musiker

Helena Ek – Sång

Peter Janson – Kontrabas


Musikavgift 175kr

Thillini & Erik 15 oktober 17.30


Thilini & Erik är duon som med sina folk/blues-doftande alster rör sig i en helt egen akustisk värld kantad av elektroniska element. Med svenska texter som ofta berör de stora frågorna i livet och kopplingen till naturen mässar Thilinis nyanserade röst ut koncisa och berörande känslor till Eriks lekfulla gitarrspel. En konsert med Thilini & Erik är en emotionell och färgsprakande resa som innefattar både skogigt vemod och soldoftande sommarängar.


Musiker

Erik Björksten – Gitarr

Thilini Guldbrand – Sång


Musikavgift 175kr


Morango 12 november 17.30


Morango spelar brasiliansk musik och egna kompositioner inspirerade av brasilianska rytmer och harmonier. Musik av kompositörer som Jobim och Edu Lobo. Missa inte denna grupp om du älskar bossa nova! Finn Björnulfson är känd från Håkan Hellströms band och Karolina Vucidolac har turnerat i Sverige och Brasilien med brasilianska toppmusiker sedan 90-talet. Tobias är gruppens gitarrist med en djup kärlek till brasiliansk musik och dess vackra gitarrspel.


Musiker

Tobias Grim – Gitarr

Finn Björnulfson – Slagverk

Karolina Vucidolac – Sång


Musikavgift 175kr