Restaurang & Bageri

Restaurang & BageriKom med nära och kära året runt! Bara du bokar!


Vi har råvarorna inpå knuten. Från den egna trädgården och från havet.


I köket utgår vi alltid från säsongens råvaror för att få det bästa resultatet när det gäller båda smak, konsistens, doft och utseende. Vi skapar rena och enkla smaker där råvarorna får tala sitt tydliga språk.


På dagarna erbjuder vi dig allt ifrån nybakade kanelbullar, smörgåsar och kakor med säsongens frukt och bär i fokus samt luncher med råvaror från trädgården, havet och ängen. Vi arbetar med ekologiska, närproducerade och rättvisemärkta produkter.


När det gäller drycker så har vi ett brett urval av öl från små bryggerier, snart också ett eget öl! Det finns cider, naturviner, cider och flera goda mousserande viner. Alkoholfritt öl, björksav, must och saft.


För barnen finns det ingen särskild meny. Vår erfarenhet säger att dom gärna botaniserar bland "vuxenrätterna".


Vi tar gärna emot kvällsbokningar för födelsedagsfest, jubileum, bröllop, företagsevent eller en liten konferens. Då skräddarsyr vi gärna menyn så att den tilltalar just din grupp. Vi har fräscha torrtoaletter och ett HWC, där det även finns ett barnskötarbord.


Välkommen att höra av dig om du vill ha en fest utöver det vanliga i en underbar miljö på västkustens pärla!


Lägg gärna till en guidad tur med inspirerande guide i trädgården eller Kosterhavets nationalpark.


Vi vurmar för den mindre gruppen där vi kan ge ett bra värdskap. I restaurangen har vi ca 40 sittplatser och i växthuset ca 20 platser.


Hör av dig!

Kök, bak och fest

Köket 076-821 31 71 Bokabord@kosterstradgardar.se