Fest på Kosters trädgårdar

FEST PÅ KOSTERS TRÄDGÅRDAR

Det finns alltid något att fira och en anledning att samla de du gillar mest. Födelsedag, företagsfest eller helt enkelt en middag med dina bästa vänner. Hos oss kan du boka din privata fest och vi designar kvällen efter dina önskemål.


FYRARÄTTERS FESTMIDDAG

Vi serverar er en fyrarätters middag på de bästa råvarorna för säsongen. Under perioden maj-oktober grönskar trädgården och sätter, tillsammans med smakerna från vår jord och lokala producenter, grunden för vad som hamnar på tallriken.


TILLÄGG

Starta festen med bubblig fördrink och välkomstsnitt i trädgården.


MIDDAGS/LUNCHBUFFÉ


DEN GRÖNA

Trädgårdsbuffé med varma och kalla gröna rätter på säsongens grönsaker direkt från trädgården, hantverksbakat surdegsbröd direkt från vår

stenugn och ostar från Almnäs Bruk och Sommarhagens Gårdsmejeri.

Middagen avslutas med vårt goda hantverkskaffe och bagarens bästa dessert på trädgårdens frukt/bär.


VÄLJ TILL: BUFFE MED LAMM FRÅN KOSTER ELLER FISK & SKALDJUR FRÅN KOSTERHAVET


  • TILLÄGG

Starta festen med bubblig fördrink och välkomstsnitt.


DRYCK

I baren hittar du utvald dryck. Hantverksproducerade öler från lokala bryggerier, naturliga viner från små gårdar och goda alkoholfria alternativ så som vår hemgjorda björksavsdryck och äppelmust från Österlen.


AVGIFT

För privata fester kan det tillkomma en abonneringsavgift. Denna avgörs utifrån vilket datum som ni önskar boka och varierar mellan 1 500-20 000 SEK.


VÅR STENUGNSBAKADE SURDEGSPIZZA


PIZZAFEST 1

BLI SERVERAD


Vi värmer upp vår stenugn och serverar er olika pizzor på bardisken, toppade med det bästa från trädgården som skördats samma dag. Tillsammans med nyplockade gröna blad och ätbara blommor avnjuter ni en plockmiddag och äter pizza tills ni inte orkar en bit till!


Ni smälter maten och vi server sedan dessert och kaffe.


PIZZAFEST 2

GÖR SJÄLV, OCH LÄR DIG OM SURDEG


Välkommen in i vårt hantverksbageri för en lektion i hur du bakar din egen surdegspizza. Vi kommer att prata surdeg och kulturspannmål och lära oss hur degen görs och formningsteknik. Till sist bakar vi av ljuvliga pizzor, äter och pratar om resultatet. Dryck, så som hantverksviner och -öler och alkoholfritt finns till försäljning i baren.

 

I priset ingår förutom kurs och pizza även en burk surdeg, recept på pizzadeg och en påse kulturvetemjöl.


HUR BOKAR JAG?


Kontakta oss via förmuläret nedan. Så återkopplar vi så snart vi kan.