Minikonferens

Minikonferens

 

 

Ta med dig arbetsgruppen, släkten, vännerna och kom ut till oss och få något gjort utöver det vanliga. Med en liten grupp om 6-24 personer kan vi hålla hög kvalité och ge er ett bra värdskap. Då kan ni få tillgång till allt från vår sjöbod till växthuset.Vi kan ordna en tur ut till någon ö i nationalparken med liten båt. Upp till 12 passagerare så har vi stor tillgång till båtar och olika platser för olika behov och inspiration.

 

Vi serverar god lokal mat och är måna om att skräddarsy mötet så att ni växer med uppgiften.Vi kommer föreslå variation och upplevelser med hög kvalité och trygghet. Det kan vara fysiska aktiviteter som en minitriathlon över Koster, en kajaktur eller några av dessa alternativ.

Varför inte vara på en “öde ö" i Kosterhavets nationalpark. När du inte har koferensrummets kända väggar runt dig och har bytt mobilen mot badkläder så möjliggör det diskussioner som ni kanske inte vågat er på förut. Vi vet!

 

Du har tillgång till platser både utomhus och inomhus; växthuset och trädgården, sjöboden och skärgården.

 

Vi kan ordna transporter på ön för både folk och bagage.

 

Tid på året: vår, höst och vinter då är det ingen trängsel. I maj blommar orkidéerna. I september-oktober är det hummersäsong.I februari är öarna vitpudrade och när vinden mojnar är det helt tyst. Hör av dig så kan vi rekommendera boende och beräkna kostnader.

 

Anna Claesson 076-821 31 71

Stefan von Bothmer 070 600 13 13

Helena von Bothmer 070 256 34 01